Кери Уошингтън блестеше на червения килим на партито по откриването на бутик

...
Кери Уошингтън блестеше на червения килим на партито по откриването на бутик
Коментари Харесай

Кери Уошингтън очарова с визия на откриването на бутик на Chanel

Кери Уошингтън блестеше на аления килим на празненството по откриването на бутик на Chanel. 

47-годишната актриса дойде на събитието в сряда вечерта, облечена в напълно бяла миди рокля на Chanel. 

Нейната страхотна рокля от туид се отличаваше с шахматна текстура и цепка тъкмо над прасците. Това ѝ позволи лесна походка, когато влезе в залата в Ню Йорк. 
               

Уошингтън избра свежа визия с лек грим, а косата ѝ беше прибрана елегантно обратно. 

Що се отнася до аксесоарите, актрисата почете събитието на стилната къща, носейки бяла клъч чанта на Chanel. Въпреки че резервира огромна част от бижутата си минимални, Уошингтън избра да концентрира върху деколтето си с солидно колие.

Вашингтон рядко разочарова с стилния си избор. На последното си събитие през декември,The Hollywood Reporter 's Women in Entertainment Gala, тя излезе в лилава рокля на Prada. Дългата рокля с отворено деколте от раменете беше обсипана с лавандулови цветя, а звездата дебютира на килима с новата си фасул прическа. 
               

Тази седмица Chanel открива първия си флагман в Съединени американски щати - и четвърти в света - в Ню Йорк. Бутикът, ситуиран в постройката Crown Building в Манхатън, е отдаден на продажбата на часовници и фини бижута. 

Други присъстващи посетители на тържествата по откриването на марката включваха Сейди Синк, Кери Мълиган, Америка Ферера и Елизабет Олсен. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР